Anlık Bildirim

Watch Dogs:Legion’ın senaryosu, 20’ye yakın alternatifle gelecek

Ubisoft'un Watch Dogs:Legion'ı ile ilgili merak uyandıran haberler gelmeye devam ediyor. İstediğimiz NPC'yi kontrol edebileceğimiz oyunun senaryosu 20'ye yakın alternatif barındıracak.

Watch Dogs:Legion’ın senaryosu, 20’ye yakın alternatifle gelecek Tam Boyutta Gör

Ubisoft’un Watch Dogs ismiyle çıkaracağı üçüncü oyun olacak Watch Dogs Legion, serinin ilk iki oyunnda yönettiğimiz ana karakterlerin aksine herhangi bir ana karaktere sahip olmayacak. Karşımıza çıkan herhangi bir NPC’yi kontrol edebileceğimiz oyunda, gizli ajanlardan eski kiralık katillere kadar uzanan geniş bir yelpazedeki karaktere yön vereceğiz.

Teknolojik anlamda üstesinden nasıl gelinecek bilinmez ancak oyunda yer alan dinamikleri açıkta bırakmamak adına Watch Dogs:Legion’ın senaryosu 20’ye yakın alternatif barındıracak.

EDGE adlı dergiye konuşan oyunun yaratıcı yönetmeni Clint Hocking, Watch Dogs:Legion’da aynı ses aktörünün seslendirdiği karakterleri bir arada görsek bile NPC’lere ait seslerin aynı olmayacağını belirtmiş.

Hocking yaptığı açıklamada:

“Ortada oyunun sinematiklerini başlatacak bir baş kahraman ve yardımcı oyuncu kadrosu yok. Legion’ın senaryosunun 20 alternatifi var. Herkes farklı replikler söylüyor. Farklı karakterler, kişilikler, seslendirmeler göreceğinizi ifade etmek istiyorum. Fotogrametri (farklı açılardan çekilmiş birden fazla görüntünün birleştirerek 3 boyutlu bir görüntü elde edilmesi) yöntemi sayesinde düzinelerce yüz taraması yaptık ve sahip olduğumuz animasyon teknolojileri ile bu yüzleri karıştırarak binlerce farklı karakter yarattık. İster gizemli bir gizli ajanı isterseniz güvercin besleyen bir teyzeyi kontrol edin, hikâye tamamen size ait olacak.” ifadelerini kullanmış.

Hocking’in açıklamaları bugüne kadar oyunlarda yaşadığımız deneyimlerden çok daha farklılarını taahhüt ediyor. Pc’ler bir yana günümüz konsol donanımları ile yukarıdaki iddiaların ne kadarının gerçekleştirilebileceğini görmek için ise 6 Mart 2020’yi beklememiz gerekecek. Gelişmeler için bizi takip edin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim