Anlık Bildirim

WhatsApp'a karanlık mod seçeneği geliyor

WhatsApp'ın yeni bir sürümü, artık iPhone Xs Max desteği ve sohbetlerde yeni bağlamsal menü özelliklerini destekliyor. Ayrıca gelecek karanlık mod hakkında da ipuçları veriyor.
Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, 2.18.100 sürüm numaralı güncellemesinde önemli yeniliklere kavuştu. iPhone Xs'in büyük ekranına uyum sağlayan uygulama bağlamsal menü seçenekleri sunmaya başladı. Ayrıca kullanıcıların dört gözle beklediği karanlık mod desteğinin de geleceğinin sinyallerini verdi.

WhatsApp güncellemesi önemli yenilikler sunuyor

Güncellemelerin ilk ve en önemlisi, artık sırayla oynayacak ardışık sesli mesajlar için destek var ve bu yüzden aldığınız her mesajı oynatmanıza gerek yok. Bu özel sesli mesajlar, ana konuşma yöntemi olarak kullanıldığında daha sorunsuz bir konuşma deneyimi yaşamanızı sağlayacak.
İkinci yenilik ise, geçen ay piyasaya sürülen ve 6.5 inç OLED ekranlı yeni model olan iPhone Xs Max için ekran desteği. Bu yeni güncellemeyi yükledikten sonra uygulama artık daha büyük ekranda doğru bir şekilde çalışacak. Son olarak, konuşmalarda görüntülenen yeni bir bağlamsal menü var. Bir mesaja parmağınızı uzun süre bastığınızda, cevapla, kopyala ve ilet gibi seçenekler sunmak için yeni bir menü ortaya çıkıyor.
Aynı zamanda, WABetaInfo bu son sürümde WhatsApp'ın karanlık mod alacağına dair ipuçlarını keşfetti. Bir süredir böyle bir güncellemenin yolda olduğunu biliyorduk ve bu da gösteriyor ki önümüzdeki günlerde karanlık mod desteğine kavuşacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14227 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim