Anlık Bildirim

WhatsApp iOS uygulaması yenilendi işte detaylar!

WhatsApp iOS uygulaması yeni bir güncelleme aldı. Dağıtılan güncelleme ile daha önce WhatsApp'tan gönderilen YouTube linkelerindeki PIP özelliği, daha çok uygulama için genişletildi.
WhatsApp iOS kullanıcıları uzun zamandır, uygulama içerisinden gönderilen YouTube videolarını, resim içinde resim (PIP) özelliği sayesinde uygulamadan çıkmadan izleyebiliyor. Kullanıcıların beğenisini kazanan bu özellik, şirket tarafından geliştirilerek daha çok uygulamaya destek vermesi sağlandı.
WhatsApp'ın YouTube için kullanılan PIP özelliği, yayınlanan güncellemeyle Facebook ve Instagram için de kullanılır hale geldi. WhatsApp iOS kullanıcıları artık, uygulama içinden çıkmadan kendilerine gönderilen Facebook ve Instagram videolarını izleyebilecekler. Yine aynı güncellemede Avrupa'da yaşayan kullanıcıların 16 yaşından büyük olduklarını doğrulaması gereken bir menü eklendi.
Yeni WhatsApp iOS sürümünde grup görüşmelerinde de değişikliğe gidildi. Grup sohbetlerinde bulunan grup yöneticileri, grubun adını ve resmini değiştirebilecek olan kullanıcıları tek tek atayabilecek. Ayrıca uygulamanın kararlılığı ve performansı adına da ufak tefek düzeltmeler eklendi.
WhatsApp: App Store 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim