
19 milyar dolarlık bedel ile Facebook'un bünyesine katılan WhatsApp, bir süre kullanıcı kaybetse de eski ivmesini yakalamışa benziyor.
Firmadan yapılan duyuruya göre WhatsApp toplam 500 milyon kullanıcı sayısını geride bıraktı. Bu sayı aylık aktif kullanıcıları yansıtıyor. Bu bakımdan WhatsApp'ın Twitter'ı geride bıraktığı tahmin ediliyor.
WhatsApp'ta günlük 700 milyon fotoğraf, 100 milyon video paylaşılıyor. Uygulamanın en fazla kullanıcısı 48 milyon ile Hindistan'da. Brezilya ise 45 milyon kullanıcıya sahip. Ülkemizde ise 14 milyon kullanıcı mevcut. WhatsApp bu bakımdan Türkçe konuşan bir personelin bünyelerinde göreve başladığını belirtiyor.
http://www.phonearena.com/news/WhatsApp-Over-500000000-served_id55435 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Vaktiyle iPhone'da parayla satılıyordu. Parayla satılırken ücretli aldıysanız veya o dönemde geçici olarak ücretsiz olduğunda ücretsiz aldıysanız o zamanlar aktive edilen hesaplar ömür boyu ücretsiz kullanılıyor.
Parasını hak eden bir uygulama.
-Oglum bedava sms gonderiliyomus lan oha :D