Anlık Bildirim

WhatsApp'ta gönderdiğiniz mesajları artık tek tıkla silebileceksiniz

WhatsApp’a gelecek güncelleme ile artık yanlış kişilere attığınız mesajları ya da 'keşke bunu yazmasaydım' dediğiniz iletileri tek tıkla anında silebilmeniz mümkün hale geliyor.
Günümüz mobil haberleşme araçlarının en önemli oyuncularının başında gelen WhatsApp’a uzun süredir beklenen bir özellik nihayet geliyor. Yayınlanan ekran görüntülerine bakılırsa uygulama içerisinde bundan böyle hatalı yazılan ya da yanlış kişilere gönderilen mesajlar kolaylıkla iptal edilebilecek.
Özelliğin çalışma yöntemi ise oldukça basit. Gönderdiğiniz mesaja tıkladıktan sonra açılan menü sekmesinden "İptal et" (Revoke) diyerek ilgili içeriğin karşı tarafa ulaşmasını engelleyebilirsiniz. WABetaInfo'nun aktardığı bilgiye göre alıcı tarafından okunan mesajların, video ve fotoğrafların dahi silinebildiği ifade ediliyor. Diğer bir deyişle doğum tarihi, adres, şifre ya da banka bilgileri gibi önemli içerikleri arkadaşınıza gönderdikten sonra güvenlik amacıyla silebilmeniz mümkün.
WhatsApp’ın iOS 2.17.1.869 kodlu beta sürümünde ortaya çıkan yeniliğin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor ancak yazdıktan sonra pişman olduğunuz ya da yanlış kişilere gönderdiğiniz mesajlar konusunda büyük bir kolaylık sunacağı aşikar.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27287 kez okundu.
27 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mesaj, uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim