Anlık Bildirim

Wikipedia'nın kurucusu Jimmy Wales:" Bir ICO düşüncemiz yok. "

Blockchain hakkında negatif düşünceleri olan Wikipedia'nın kurucusu Jimmy Wales, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmada; bir ICO projesiyle ilgilenmediklerini belirtti.
Kar amacı gütmeyen, çevrim içi ansiklopedi platformu olan Wikipedia’nın kurucusu Jimmy Wales; bir ICO projesiyle ilgilenmediklerini ve piyasaya kendilerine ait bir kripto para çıkarmayacaklarını açıkladı.
Jimmy Wales:"Kesinlikle böyle bir şey yapmayacağız. İlgilenmiyoruz." dedi.
Wales, ICOlara ve kripto paralara başından beri sıcak bakmıyordu. Dijital paraların ve ICOların büyük bir dolandırıcılık aracı olduğunu ve onların tamamen değersiz olduğunu düşünen Wales; söz konusu yapılar hakkında "Tam bir balon." şeklinde bir açıklama yapmış fakat bu "balonun" hemen patlamayacağını, işlerin daha yoğun ve daha kötü bir hal alacağını söylemişti.
Geçmişte dağıtılmış defter teknolojisi hakkında sert yorumlarda bulunan Wales, yakın zamanda bu teknoloji hakkında, geçmişe nazaran, daha olumlu yorumlar yapmaya başlamıştı.
Jimmy Wales'ın Blockchain hakkındaki düşüncesi geçmişe göre yumuşamış olsa bile, ICOlar hakkında yaptığı söz konusu açıklamayla, Wikipedia'nın bir ICO projesi yapma planı olmadığını belirtmiş oldu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim