Anlık Bildirim

Wonder Woman 2'nin çıkış tarihi belli oldu

Bu yılın en başarılı filmlerinden Wonder Woman'ın devam filmi için hazırlıklara hız verildi. Warner Bros, bir süredir gündemde olan Wonder Woman 2'nin çıkış tarihini açıkladı.
Çizgi roman dünyasının belki de en sevilen kadın kahramanı olan Wonder Woman, bu yıl ilk bireysel filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. Batman v Superman ile temelleri atılan DC sinematik evreninin 4. filmi olan Wonder Woman, hem eleştirmenler hem sinemaseverler tarafından beğeniyle karşılandı. DC sinematik evreninin açık ara en sevilen filmi olan Wonder Woman, an itibariyle gişede 780 milyon dolar hasılata ulaşmış durumda.
Filmin gördüğü büyük ilginin ardından Wonder Woman 2'yi öncelikli projeleri arasına alan Warner Bros, devam filmi için hazırlıklarını sürdürüyor. Stüdyo, bugün yayınladığı açıklamayla devam filminin çıkış tarihini açıkladı. Amazon prensesi Diana Prince'in maceralarını anlatmaya devam edecek Wonder Woman 2, 13 Aralık 2019'da vizyona girecek.
Warner Bros'un yeni Wonder Woman filmi için çizgi roman filmlerini görmeye alışık olduğumuz yaz aylarını değil de aralık ayını tercih etmiş olması, stüdyonun filme ne kadar çok güvendiğini gösteriyor. Zira sinema dünyası için genelde durgun geçen kış aylarında ancak çok büyük hayran kitlesine sahip filmler büyük gişe rakamlarına ulaşabiliyor.
Warner Bros tarafından yayınlanan açıklamada filmi kimin yöneteceği açıklanmadı ancak ilk filmin yönetmeni olan Patty Jenkins'in devam filmini de yönetmesi bekleniyor. İlk filmdeki yönetimi ile övgü toplayan Jenkins, şu sıralar, DC sinematik evreninin başındaki isim olan Geoff Johns ile birlikte Wonder Woman 2'nin senaryosunu yazıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4358 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, çizgi roman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim