Anlık Bildirim

Wonder Woman gişedeki yolculuğuna rekor ile başladı

Geçtiğimiz cuma günü gösterime giren Wonder Woman, tüm dünyada sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılantı. Gişede beklentilerin üzerine çıkan film vizyondaki yolculuğuna rekor ile başladı.
Çizgi roman dünyasının en sevilen kadın kahramanlarından Wonder Woman, yıllar sonra nihayet kendi filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. Man of Steel ile başlayan DC sinematik evreninin dördüncü filmi olan Wonder Woman, geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Filmi erkenden izleme şansı yakalayan sinema eleştirmenleri tarafından oldukça beğenilen film, sinemaseverler tarafından da ilgiyle karşılandı.
Filmlerin gişede nasıl bir performans sergileyeceğini hesaplayan tracking şirketleri Wonder Woman'ın vizyondaki ilk haftasonunda 65 milyon dolar hasılat elde etmesini öngörmüştü. Eleştirmenlerden gelen olumlu tepkilerin ardından tracking şirketleri son günlerde bu tahminlerini 90 milyon dolara kadar çıkarmışlardı. Ne var ki Wonder Woman gişedeki ilk haftasonunda en iyimser beklentilerin bile üzerine çıkmayı başardı.
Wonder Woman, vizyondaki ilk haftasonunda sadece ABD'de 103.1 milyon dolar hasılata ulaştı. Özellikle kadınlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan film, böylece yeni bir rekora imza attı. Patty Jenkins tarafından yönetilen Wonder Woman, Fifty Shades of Grey'i geride bırakarak bir kadın tarafından yönetilen filmler arasında en iyi açılış haftasonu rekorunu ele geçirdi.
Film ayrıca kahramanların ortaya çıkış (orijin) hikayelerini anlatan süper kahraman filmleri arasında da üst sıralarda yer aldı. Wonder Woman; Deadpool, Man of Steel ve Spider-Man'in gerisinde kalsa da ilk Iron Man filmini geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı.
Sadece ABD'de değil tüm dünyada ilgiyle karşılanan Wonder Woman, ABD dışında 122.5 milyon dolar hasılat elde etti. Böylece filmin ilk haftasonunda dünya genelindeki hasılatı 223 milyon dolara ulaştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8203 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Wonder Woman, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim