Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 5 ile ilgili ilk kamera görselleri paylaşıldı

Xiaomi'nin yeni amiral gemi modeli Mi 5 için çok az bir süre kalırken, farklı paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Firmanın patronu, cihaz ile çektiği fotoğrafları paylaştı.

24 Şubat 2016 tarihinde tanıtılması beklenen Xiaomi'nin yeni amiral gemi modeli Mi 5, aslında uzun bir süredir bekleniyor ve Snapdragon 820 yonga seti nedeniyle de epey gecikti. Bu bakımdan, firmanın patronu oldukça heyecanlı ve zaman zaman farklı paylaşımlar yaparak heyecanlarını yansıtıyor. 

Daha önce Xiaomi Mi 5'in lansman tarihini paylaşan ve cihaz ile ilgili genel bilgiler veren başkan Lin Bin, bu kez de cihazı kullanarak çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Fotoğraflar oldukça güzel ancak düşük çözünürlükte olduğu için veri ayrıntıları net olarak bilinmiyor. 


Xiaomi Mi 5 modelinin 16MP çözünürlüğünde OIS ve lazer tabanlı otomatik odaklama destekli bir sensör kullanacağı daha önce gündeme gelmişti. Çok hızlı deklanşör ve otomatik odaklama yapabildiği, görsellerden az çok anlaşılabiliyor. Muhtemelen Lin Bin, bu avantajlara dikkat çekmek için bu iki fotoğrafı paylaştı.

Xiaomi Mi 5 modelinde 5.1 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 820 yonga seti ve 3GB/4GB LPDDR4 RAM seçeneklerinin olacağı tahmin ediliyor. Bu açıdan, 2K ekranlı rakiplerine göre oldukça iyi bir performans sergileyeceğini söylemek yanlış olmaz. Ayrıca cihazda Android 6.0 işletim sistemi, parmak izi entegreli Home butonu, 3600mAh kapasiteli batarya ve MIUI 7 kullanıcı arayüzü olacağı ifade ediliyor. Xiaomi yine fiyat konusunda sürpriz yapabilir.
Xiaomi Mi 5 ile ilgili ilk kamera görselleri paylaşıldı
 
Xiaomi Mi 5 ile ilgili ilk kamera görselleri paylaşıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim