Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 6 daha tanıtılmadan AnTuTu performans rekorunu kırdı

Şubat ayının başında tanıtılması beklenen Xiaomi Mi 6, AnTuTu performans testinde büyük başarı sağlayarak en yüksek skorlu akıllı telefon olan iPhone 7 Plus modelini geride bırakmayı başardı.
Söylentilere göre, Xiaomi'nin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu Mi 6 Şubat ayının başında tanıtılacak. Telefonun tam olarak ne zaman satın alınabileceği belli değil ancak muhtemelen ilk olarak Çin'de satışa sunulacak.
Mi 6'nın bir önceki model olan Mi 5'le aynı fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Yani donanım yapılandırmasına bağlı olarak 360 dolar ve 435 dolarlık fiyatlarla satın alınabilecek. MyDrivers kaynaklı habere göre, Xiaomi'nin henüz duyurmadığı Mi 6, AnTuTu performans testinden 210.329 puan alarak rekor kırmış durumda. AnTuTu'da en yüksek skoru elde eden bir önceki akıllı telefon, 183.106 puanla iPhone 7 Plus modeliydi.
Kısa bir süre önce Qualcomm Snapdragon 821 işlemci ile piyasaya sürülen OnePlus 3T de aynı benchmark testinde yer aldı. Ancak akıllı telefon 163.578 skorla Xiaomi Mi 6'nın çok altında bir puan alabildi. Mi 6'nın Qualcomm'un güçlü Snapdragon 835 işlemcisine sahip ilk Xiaomi akıllı telefon olduğu düşünüldüğünde OnePlus 3T'den çok daha yüksek puan alması pek de şaşırtıcı gelmiyor.
Maalesef, AnTuTu'daki listeden yaklaşan Xiaomi Mi 6 ile ilgili başka bilgi edinemedik. Akıllı telefonun bir Qualcomm Snapdragon 835 işlemciyle güçlendirileceğini zaten biliyorduk dolayısıyla bu bizim için yeni bir bilgi değil. Snapdragon 835 yonga seti resmi olarak geçen yıl tanıtılmasına rağmen işlemciyle ilgili pek fazla bilgi sahibi olamamıştık. Qualcomm nihayet birkaç gün önce CES 2017 fuarında CPU'nun performansıyla ilgili daha fazla ayrıntı sundu.
Qualcomm'un yeni işlemcisinin bu yıl piyasaya sürülmesi beklenen birçok amiral gemisi akıllı telefona güç vermesi bekleniyor. Yonga seti Qualcomm'un yeni Quick Charge 4 hızlı şarj teknolojisi ve 8 Kryo 280 çekirdeğine sahip. Samsung Galaxy S8 modelinin aynı yonga seti ile donatılması bekleniyor ancak diğer şirketlerin de pazardaki en güçlü işlemciden faydalanmak isteyecekleri kesin.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31450 kez okundu.
26 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, antutu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim