Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 9, Snapdragon 8150 ile güçlendirilmiş ilk telefon olabilir

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin bir sonraki amiral gemisi ile ilgili detaylar netleşmeye başlıyor. Xiaomi Mi 9'un Snapdragon 8150 ile güçlendirilmiş ilk telefon olacağı ileri sürüldü.
Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Mi Mix 3, çift arka kamera ile gelmişti ancak Xiaomi Mi 9'un üçlü kamera sistemine sahip olması bekleniyor. Tedarik zincirine yakın kaynaklar 2019'un ilk yarısında piyasaya sürülecek telefonun Qualcomm Snapdragon 8150 yonga seti ile güçlendirileceğini öne sürdü.
Xiaomi Mi 9'un ana kamerası 48 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX586 görüntü sensörü barındıracak. Cihazın 6 ve 8 GB RAM seçenekleri ile sunulması bekleniyor ancak en üst varyant 10 GB RAM ile gelebilir. Ayrıca ekrana gömülü parmak izi sensörü ve kablosuz şarj teknolojisi gibi özelliklerin yanı sıra toza ve neme karşı bir çeşit korumaya sahip olması bekleniyor.

Snapdragon 8150'yi TSMC üretecek

Qualcomm'un yeni nesil üst sınıf yonga seti Snapdragon 8150, TSMC tarafından 7 nanometre fabrikasyon süreci ile üretilecek. Ayırca yapay zeka için ayrı bir Nöral İşlem Birimi (NPU) olacak. Tek yongalı Snapdragon 8150 mimarisinin Kirin 980'e çok benzediği de gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22554 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim