Anlık Bildirim

Xiaomi Mi A1 kullanıcıları için Android Pie müjdesi

Xiaomi Mi A1, Geekbench'de Android Pie ile çalışırken görüntülendi. Çok büyük ihtimalle şu an test aşamasında olan Android Pie güncellemesi, çok yakında tüm Mi A1 kullanıcıları ile buluşmuş olacak.
Xiaomi’nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürmüş olduğu bütçe dostu , Android One cihazı, Mi A1 çok büyük olasılıkla yakın gelecekte Android 9 Pie güncellemesine kavuşmuş olacak. Xiaomi, Mi A1 için Android Oreo güncellemesi yayınlama konusunda oldukça yavaş ve ilgisiz davranmıştı. Ancak görünüşe bakılırsa, Android Pie için her şey farklı olacak.
 
Cihaz, Geekbench’de yer alan skor sayfasında Android Pie ile görüntülendi. Bu da demek oluyor ki, cihazın Android Pie güncellemesi şu an test aşamasında ve önümüzdeki günlerde güncelleme tüm kullanıcılar ile buluşmuş olacak. Cihaz, böylelikle Mi Mix 2S’den sonra Android Pie işletim sistemine sahip olan ilk Xiaomi modeli olacak.
Xiaomi Mi A1 kullanıcıları için Android Pie müjdesi
 
Android 9 Pie ile çalışan Mi A1'in Geekbench'de tek çekirdekte 932, çift çekirdekte 4470 puan elde ettiğini görüyoruz. Ki bu rakamlar, aynı seviyede yer alan diğer Xiaomi cihazlarıyla kıyaslandığında oldukça yüksek. Bu bakımdan cihazın Android 9 Pie ile kullanıcılarına çok daha hızlı ve güçlü bir performans sunacağı aşikar. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8395 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi a1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim