Anlık Bildirim

Xiaomi, Mi Max ve Mi Note serilerine veda edebilir

Yaptığı Weibo paylaşımı ile Xiaomi'nin yakın gelecekte izleyeceği yol haritasını duyuran Lei Jun, Mi Max ile Mi Note ailelerine bu yıl yeni üyeler gelmeyeceğini açıkladı. Detaylar haberimizde.
Çinli mobil teknoloji devi Xiaomi'nin başındaki isim Lei Jun, kişisel Weibo hesabı üzerinden şirketin yakın gelecek için yapmış olduğu planlardan ve Mi ile Redmi modelleri için takip edilecek olan yol haritasından söz etti.
CEO'nun açıklamaları arasında pek de sevindirici olmayan ve pek çok Xiaomi hayranını derinden üzecek bir detay yer alıyor. Xiaomi'nin çok sevilen iki orta seviye akıllı telefon serisi Mi Max ve Mi Note ailelerine bu yıl yeni üyeler gelmeyecek. Şirketin bu kararı her iki seri için de yolun sonunun gözüktüğünün habercisi gibi görünüyor.
Mi Max ve Mi Note serilerinin akıbeti hakkında kesin yargılarda bulunmak için hala erken olsa da Xiaomi bu ikiliyi kesin şekilde gözden çıkaracak gibi gözüküyor. Zira Lei Jun'un açıklamaları arasında şirketin bundan sonrasında Mi serisi, Mi Mix serisi ve Meitu ortaklığındaki CC serisi gibi üst seviye serilere odaklanacağı ve giriş/orta seviye cihazların üretim ve pazarlamasına Redmi üzerinden devam edileceği yer alıyor. 
Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi şirket henüz ikilinin akıbetine dair resmi bir açıklama yapmış durumda değil. Eğer süreç beklediğimiz gibi ilerlemezse Xiaomi, 2020 yılında Mi Max ve Mi Note ailelerinin yeni üyeleri ile karşımıza çıkabilir. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim