Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 2 yeni sızıntıyla karşımızda

Xiaomi'nin tasarım açısından büyük beğeni toplayan Mi Mix modeli, yenilenmiş haliyle de parmak ısırtmaya devam edecekmiş gibi görünüyor. Cihaz yeni bir fotoğrafla sızdı.
Geçen yıla damgasını vuran Mi Mix'in halefinin 4. çeyrekte piyasaya çıkması bekleniyor. Kısa süre önce Mi Mix 2'yi her açıdan gösteren bir video yayınlanmıştı.
Akıllı telefonla ilgili en son gelişmelere baktığımızda ise internete düşen yeni bir görüntünün gündeme geldiğini görüyoruz. Neredeyse tamamen çerçevesiz ekrana sahip olan Mi Mix 2 gerçekten de etkileyici görünüyor. Cihaz, Samsung Galaxy Note 8 ve Galaxy S8 ile benzerlikler taşısa da yakından bakıldığında bunun Xiaomi imzası taşıyan bir telefon olduğunu anlıyoruz.
Mi Mix 2 geçtiğimiz günlerde GeekBench testlerinde ortaya çıktı. Buna göre akıllı telefon 1.90 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 835 yonga setiyle güçlendirilecek. Kutudan MIUI 9 arayüzü giydirilmiş Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çıkacak cihazın 6GB RAM'le donatılacağını belirtelim.
Ayrıca son söylentilere göre Mi Mix 2, yüzde 91.3'ün üzerinde ekran gövde oranı sahip 6.4 inçlik çift kavisli AMOLED 2K ekranla gelecek. Görüntü oranının ise 18:9 olacağını belirtelim. Mi Mix 2'nin  amiral gemisi cihazların hiçbirinin henüz hayata geçirmediği ekrana entegre bir parmak izi sensörüyle gelebileceği de iddia ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9237 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim