Anlık Bildirim

Chrome'a web sitelerinin sesini kalıcı olarak kapatabileceğiniz özellik geliyor

Popüler internet tarayıcısı Google Chrome, kullanıcılarının oldukça hoşuna gidecek yeni bir özelliği devreye sokmaya hazırlanıyor. Artık web sitelerinin sesi kalıcı olarak kapatılabilecek.
Hiç kuşku yok ki internette sörf yaparken hoşumuza gitmeyen birçok olumsuzlukla karşılaşabiliyoruz. Bunlardan birisi de otomatik olarak oynatılan videolar. Görüntünün yanında ses kirliliği de yapan bu içeriğin hangi web sayfasından geldiğini bulmak ve videoyu durdurmak için sarfettiğimiz sinir bozucu çaba bundan böyle son bulacak.
Şimdiye kadar, sekmenin sesini kısarak çözüme kavuşturduğumuz bu can sıkıcı durum artık kökten çözüme kavuşuyor. Google Chrome yakında kullanıcılarına sunacağı seçenek ile, istenen web sayfasının sesinin kalıcı olarak kısılabilmesini sağlayacak. Bu sayede sık ziyaret ettiğimiz ve ses kirliliği yaratan siteleri sessiz ve huzurlu bir şekilde gezebileceğiz.
Bu seçenek, adres çubuğunun sol kısmında yer alan, JavaScript, çerezler, bildirimler, popup pencereler gibi seçeneklere erişebildiğimiz bilgi kutusuna eklenerek pratik bir şekilde kullanılabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4918 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tarayıcı, google chrome ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim