Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi serisi çentikle tanışıyor: Redmi 6 ortaya çıktı

Geçtiğimiz hafta Redmi 6'ya ait olduğu ileri sürülen bazı görüntüler ortaya çıkmıştı. Akıllı telefonun tüm özellikleri ve görüntüleri Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA'nın web sitesinde yayınlandı.
Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA'nın web sitesinde M1805D1SE model numaralı Xiaomi marka yeni bir akıllı telefon ortaya çıktı. Yayınlanan bilgiler ve görüntüler cihazın yaklaşan Redmi 6 olma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. Telefonda çentik bulunduğu için aynı zamanda Redmi 6 Pro olabileceğine yönelik spekülasyonlar da var.
TENAA tarafından listelenen bilgilere göre Redmi 6, 2280 x 1080 piksel çözünürlük ve 19: 9 en boy oranına sahip 5.84 inç Full HD+ ekranla gelecek. Telefonda ismi henüz açıklanmamış 2 GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci bulunacak. Bununla birlikte 16 GB, 32 GB ve 64 GB dahili depolama biriminin eşlik ettiği 2 GB, 3 GB ve 4 GB RAM içeren üç varyantının olacağını belirtelim.

Metalik arka panel ve 3.900 mAh pil

Cihazın arka tarafında 12 megapiksel ana sensöre sahip çift kamera var. Ön kısmında ise 5 megepiksellik bir selfie kamerasına yer verilmiş. Tüm bunlara 3.900 mAh kapasiteli bir pil güç verecek. Ayrıca cihazın Android 8.1 Oreo işletim sistemi tabanlı MIUI arayüzü ile çalışacağı söyleniyor.
Geçtiğimiz hafta Redmi 6'nın çentikli tasarıma sahip olduğunu gösteren bazı görüntüler ortaya çıkmıştı. Bunun dışında cihazın metalik bir arka panel ve çift kamera ile geleceğini de öğrenmiştik. Yani daha önceki raporlarla, bugün  ortaya çıkan bilgilerin örtüştüğünü söyleyebiliriz. Redmi 6 serisinin, 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek lansman etkinliğinde tanıtılıp tanıtılmayacağı konusunda ise bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4870 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim