Anlık Bildirim

Xiaomi açıkladı: Bu yıl Mi Mix 4'ü beklemeyin

Uzunca bir süredir gündemi meşgul eden Xiaomi Mi Mix 4 hakkında yeni haberler var. Çinli teknoloji devi bu yıl Alpha dışında yeni bir Mix modelinin gelmeyeceğini açıkladı.
Xiaomi kısa süre önce fütüristik tasarıma sahip Mi Mix Alpha isimli akıllı telefonunu tanıttı. Çinli şirketin yeni bir Mix modeli üzerinde çalıştığı iddia ediliyordu. Zira uzunca bir süredir Mi Mix 4'ün yolda olduğuna dair söylentiler var. Xiaomi bu konudaki sessizliğini bozdu.
Daha önceki raporlarda Mi Mix 4'ün 90 Hz ekran, 108 megapiksel kamera, Snapdragon 855 Plus işlemci, 12 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanı ile geleceği öne sürülmüştü. Ancak şirket kanadından gelen resmi açıklamanın ardından tüm bu spekülasyonların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

2019'da Alpha haricinde Mix modeli çıkmayacak

Xiaomi'de görev yapan üst düzey bir yetkili, bu yıl Mi Mix 4'ün piyasaya sürülmeyeceğini belirtti. Akıllı telefon Xiaomi fanları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Ancak son açıklama ile birlikte bu beklentiler tamamen ortadan kalkmış oldu. Sonuç olarak en azından bu yıl için Alpha dışında hiçbir Mix modeli görmeyeceğiz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim