Anlık Bildirim

Xiaomi, akıllı telefonlarının kameralarını iyileştirmek için yeni bir bölüm kuruyor

Çinli teknoloji devi Xiaomi, çok daha iyi kamera performansı sunan akıllı telefonlar çıkarmak için kolları sıvadı. Şirket CEO'su Lei Jun yeni bir kamera bölümü kurulmasını istiyor.
Xiaomi'nin daha iyi fotoğraf ve video çekebilen akıllı telefonlar çıkarmak için yeni bir kamera bölümü kurmayı planladığı bildiriliyor. Çinli cep telefonu üreticisi iyi özelliklere sahip uygun fiyatlı akıllı telefonları sayesinde son birkaç yıldır oldukça popüler hale geldi. Bununla birlikte, Xiaomi marka akıllı telefonların kamera açısından hiç ön plana çıktıklarını görmedik.
Ancak sızdırılan şirket içi yazışmalara bakılırsa Xiaomi, daha iyi kameralarla donatılmış akıllı telefonlar çıkarmaya odaklanmış bir kamera bölümü kurarak bu durumu değiştirmek istiyor. Xiaomi CEO'su Lei Jun'un şirket içi e-postası, mobil bölümde yeni bir kamera departmanı kurmaya çalıştığını ortaya koymuş durumda. Şirketin patronunun ifadelere bakılırsa Xiaomi, akıllı telefon kameralarını bir numaralı önceliği haline getirecek.

Kamera performansı satın alma tercihini etkiliyor

Çinli MyDrivers adlı site tarafından ele geçirilen e-postada, fotoğraf ve kamera özelliklerinin birçok müşteri için nasıl önemli bir faktör haline geldiği anlatılıyor. Jun, gelecekte en iyi markalarla rekabet edebilecek düzeyde kameraya sahip akıllı telefonlar üretmek için mobil bölüm içinde ayrı bir departman kurulmasından yana.
Xiaomi daha önce kamera deneyimi açısından yetersiz kalırken, yeni akıllı telefonlarıyla rakiplerini yakalamış gibi görünüyor. Bu yıl piyasaya sürülen Mi MIX 2S'de üst sınıf kameralar kullanıldı. Sonuç olarak akıllı telefon, iPhone X ve Huawei Mate 10 Pro ile birlikte kamera incelemesi sitesi DxOMark'ta 97 gibi etkileyici bir puan almayı başarmış durumda.
Teknoloji devlerinin amiral gemileriyle rekabet edebilmek için sadece iyi özelliklere değil aynı zamanda harika bir kameraya ihtiyaç duyulduğu da bir gerçek. Yeni kamera bölümü Çinli şirketin bu yönde attığı son derece önemli bir adım olacak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5468 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fotoğraf, video ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim