Anlık Bildirim

Xiaomi bu hafta yeni bir amiral gemisi tanıtıyor

Yarın sabah itibariyle Xiaomi’nin yeni amiral gemi modeli görücüye çıkacak. Firma yeni akıllı telefon modeli ile ilgili teknik detayları barındıran kısa bir video paylaştı.

Yılın ilk amiral gemisi Mi 6’yı piyasaya süren Xiaomi, diğer amiral gemi modellerinin de hazırlığını yavaş yavaş tamamlıyor. Kalan 2 amiral gemisinin ilkini bu hafta itibariyle görme imkanımız olacak.

 

Aday çok

 

Firma paylaştığı bir kısa video ile bu hafta içerisinde yeni bir amiral gemisi tanıtacağını duyurdu. Kısa videoda mükemmel bir telefonda neler olması gerektiği soruluyor ve sonrasında bazı donanım ipuçları ekrana getiriliyor.

 

Telefonda Snapdragon 8xx serisi bir yonga seti kullanılacak. Firmanın özellikle Snapdragon 835 yonga setine vurgu yapmaması daha hızlı Snapdragon 836 yonga setinin kullanılması ihtimalini akla getiriyor. Böylece yeni telefon Android dünyasının da en güçlüsü olmayı başaracak.

 

Diğer taraftan DDR4 RAM, UFS depolama belleği, 22MP çözünürlüğünde arka kamera, 4K video kaydı, 3D cam kaplama, 4000mAh kapasiteli batarya, kızılötesi, USB Tip-C özellikleri de hızlı bir şekilde geçiş yapıyor.

 

Şimdilik telefonun ne olacağına dair bir bilgi yok. Muhtemel adaylar Xiaomi Mi Mix 2 ve Mi 6S serisi. Bununla birlikte Mi 6S serisi geçen yıl Eylül ayında tanıtılmıştı. Bu bakımdan en yakın aday Mi Mix 2 durumunda. Veya bir süredir gündemde olan Mi 6 Plus modeli de sürpriz yapabilir. Her şey 11 Temmuz tarihinde belli olacak.


 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7759 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi mix 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim