Anlık Bildirim

HTC U11 ümit verici işler yapıyor

Kenarlardan sıkılan Edge Sense adındaki yenilikçi teknoloji ile akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getiren HTC U11, firmanın da yüzünü güldürüyor. Satışlar oldukça iyi.

HTC’nin henüz piyasaya sürdüğü amiral gemisi U11, yüzleri güldürmeye devam ediyor. HTC 10 modelinden de fazla satan U11, Haziran ayında firmanın yüksek gelir rakamlarına ulaşmasını sağladı.

 

Yüzler gülüyor

 

Yapılan açıklamaya göre Haziran ayında firmanın elde ettiği gelir 225 milyon dolar civarında oldu. Bir önceki aydan yüzde 50 daha fazla olan gelir, HTC 10 modelinin ilk ayı olan Mayıs 2016’dan da bir miktar ileride.

 

Kenarlardan sıkarak telefonu kontrol eden Edge Sense adındaki yenilikçi teknoloji anlaşılan tüketici arasında karşılığını bulmuş. HTC önümüzdeki aylarda telefonun üretimini arttırmayı planlıyor zira yaz döneminde satışların artması bekleniyor. Bu da gelirlere olumlu etki yapacak.

 

HTC ayrıca iddialara göre bu yılın yeni Pixel telefonlarını da üreten isim olacak. Yine Edge Sense teknolojisini kullanan bir üst seviye akıllı telefonun daha yolda olduğu belirtiliyor. Diğer taraftan bağımsız olarak çalışan Daydream uyumlu HTC Vive gözlüğü de piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

 

Geçen yılın beklentileri karşılamayan giyilebilir cihaz ve kamera ürünlerini bu yıl iptal eden firma, en çok gelir elde ettiği akıllı telefon ve sanal gerçeklik ürünlerine yönelmiş durumda. Bu değişiklik de karşılığını veriyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9387 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc u11 ve
3 etiket daha u11 htc 10 Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim