Anlık Bildirim

Xiaomi’den iddialı yakın mesafe lazer projeksiyon cihazı

Yakın mesafe üst seviye bir lazer projeksiyon cihazı arayanlara Xiaomi iyi bir alternatif olacak. ALPD 3.0 teknolojisini ilk kez kullanan Xiaomi WEMAX ONE özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Mobil cihaz, bilgisayar ve televizyon sektörleri haricinde farklı sektörlerde de boy gösteren Xiaomi ardı ardına ürünler geliştirmeye devam ediyor. Fiyat-performans ürünleri olmasının yanında Xiaomi cihazları önemli yenilikleri de beraberinde getiriyor.

Xiaomi WEMAX ONE özellikleri ve fiyatı

Sınıfında beğeni kazanan Mi Laser Projector projeksiyon cihazından sonra bir tık daha çıtayı yükselten Xiaomi WEMAX ONE projeksiyon cihazı duyuruldu. Xiaomi WEMAX ONE daha çok kısa mesafe sınıfında mücadele ediyor yani en iyi kaliteyi en yakın mesafede veriyor.

Xiaomi WEMAX ONE modeli sadece 50 cm mesafede 150 inçlik bir alana Full HD görüntüler yansıtabiliyor. Bu kalite ise sektörde ilk kez yer verilen gelişmiş lazer yansıtma - ALPD 3.0 teknolojisi ile mümkün oluyor.

Appotronics tarafından geliştirilen ALPD 3.0 teknolojisi yüksek kaliteli lazer ışık kaynağı barındırıyor. 7000 ANSI lümen parlaklık değeri olan ışık kaynağı 25 000 saate kadar da kullanım ömrü sunuyor. Ayrıca üst seviye bir ses sistemi entegrasyonu ile gerçek sinema deneyimi vadediliyor.

Xiaomi WEMAX ONE modeli 4 adet Cortex-A53 çekirdekli bir ARM işlemci tarafından kontrol ediliyor. 2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi yanında Bluetooth ve WiFİ gibi bağlantı teknolojileri de mevcut. Ayrıca HDR desteği de sunuluyor.

Sesle kontrol edilebilen projeksiyon cihazı 0.47 inçlik bir bilgi ekranına sahip. 250W enerji harcayan cihazın ilk 40 müşteriye fiyatı 1929$ olacak. Sonrasında ise 2200$ olarak satışa devam edecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim