Anlık Bildirim

Xiaomi yarın yeni bir ürün daha tanıtacak

Xiaomi yarın yeni bir ürün daha tanıtacak Tam Boyutta Gör

Bu ay hem alt seviye hem de üst seviye akıllı telefonları ile gündeme oturan Xiaomi, anlaşılan henüz defteri kapatmış değil. Firma yarın itibariyle yeni bir ürün duyurusu daha yapacağını açıkladı. 

Xiaomi Mi Note ve Mi Note Pro modellerinin yanında Mi Box Mini set üstü televizyon kutusu ve bir de kulaklık tanıtan firma iddialara göre bu kez bir oyun konsolu hazırlıyor. Sosyal ağlarda paylaşılan duyuru görseli firmanın oyun bölümünden çıktığı için ürünün oyun odaklı bir donanım içerdiği tahmin ediliyor. Ayrıca firmanın kısa süre önce oyun geliştiricisi Kingsoft'a yatırım yapması bu ihtimali güçlendiriyor. 

Görselde içiçe geçmiş üç dikdörtgen kullanan firma, "ne kadar büyük olduğu önemli değil, tek elde taşınabilir" şeklinde de bir motto belirlemiş. Tanıtılacak ürünün güçlü bir donanıma sahip olduğu ancak elde taşınabilecek kadar da kompakt yapıda tasarlandığı bu mottodan anlaşılıyor. 

Yarın tanıtılacak ürün ile ilgili diğer bir yorum ise Mi Pad serisine ait bir tablet modelinin oyun odaklı optimizasyonlar ile tüketici karşısına çıkacağı yönünde. Bununla birlikte Xiaomi'nin yeni ürününün ne olduğunu yarın net olarak öğrenebileceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
817 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim