Anlık Bildirim

Xiaomi yöneticisi de Redmi Note 7’nin dayanıklılığını test etti

Redmi Note 7 için bir dayanıklılık testi de firmanın kurucu ortaklarından olan Lin Bin tarafından yapıldı. 960fps yavaş çekim videoda, Redmi Note 7 ile ceviz kırılıyor.
Xiaomi yöneticisi, Redmi Note 7 dayanıklılık testi Tam Boyutta Gör
Redmi Note 7 tanıtılırken cihazın üretim kalitesi ve sağlamlığına değinilmişti. Bunun ardından Redmi Note 7’ye sağlamlık testi yapılan pek çok video ortaya çıktı. Bu videolardan en sonuncusu ise Xiaomi’nin kurucu ortaklarından ve şu an başkan koltuğunda bulunan Lin Bin tarafından geldi.

960fps yavaş çekim

Lin Bin, 960fps yavaş çekim videoda Redmi Note 7’yi ceviz kırmak için kullanıyor. Video firmanın amiral gemisi modeli Mi 8 ile çekilmiş. Xiaomi CEO’su Lei Jun, Redmi Note 7’yi tanıtırken, üretim kalitesini birinci sıraya aldıklarını ve bu değişimin hızla fark edileceğini belirtmişti. Bu yeni paylaşımın Redmi Note 7’ye gelecek 960fps özelliğine işaret edebileceği düşünülüyor.

Ayrıca Redmi Note 7 için yeni bir depolama seçeneği de yolda. Şu an 147 dolardan başlayan 3 GB RAM ve 32 GB depolamalı modelle birlikte 4 GB RAM + 64 GB depolama ve 6 GB RAM + 64 GB depolamalı cihazlar resmi olarak satılıyorlar. Yeni ortaya çıkan bir sızıntı 4 GB RAM ve 128 GB depolamalı bir versiyonun 206 dolardan satışa sunulacağını gösteriyor.

Son olarak Xiaomi’nin üst segment cihazlarında kullandığı gece çekim modunu Redmi Note 7’ye de getireceği biliniyor. Görünen o ki firmanın uygun fiyatlı modeline güveni oldukça büyük.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8723 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, redmi note 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim