Anlık Bildirim

Pek çok üretici uyumlu akıllı telefon modellerine Android 6.0 güncellemesini hızlı bir şekilde vermeye çalışırken, bazı üreticiler de son test aşamalarına geçmiş durumda. Sony bir süredir konsept tasarım adı altında, Android 6.0 güncelleme betasını kısıtlı olarak Xperia Z3 ve Z3 Compact modelleri için sunmaya başlamıştı. Şimdi denemelerin kapsamı genişliyor. 

Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact ve Xperia Z2 modelleri için indirmeye sunulan Xperia Beta programı, yine İspanya, İtalya ve Hollanda gibi bazı ülkelerle kısıtlı olacak. Kullanıcılar, güncellemenin ilk sürümlerini deneyerek geri bildirimde bulunacak ve böylece güncellemeye son şekli verilecek. 


Sony, pek çok Xperia cihazı için Android 6.0 güncellemesini verecek ancak tam emin olmadan harekete geçmek istemiyor. Xperia Z5 serisi için geçtiğimiz haftalarda kaynak kodları yayımlanmıştı. Xperia Z3 serisi ve Xperia Z2 için de çeşitli deneme programları başladı. Yani toplamda 6 cihaz güncelleme uyumu test ediliyor. Henüz resmi güncelleme ne zaman başlayacak belli değil ancak Sony'nin yayımladığı liste şu şekilde:

Xperia Z5
Xperia Z5 Compact
Xperia Z5 Premium
Xperia Z4 Tablet
Xperia Z3+
Xperia Z3
Xperia Z3 Compact
Xperia Z3 Tablet Compact
Xperia Z2
Xperia Z2 Tablet
Xperia M5
Xperia C5 Ultra
Xperia M4 Aqua
Xperia C4


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim