Anlık Bildirim

Xperia C4, Marshmallow'dan önce Android 5.1 güncellemesini de alacak

Sony, daha önce Xperia C4 modelinde 5.1 güncellemesinin atlanacağını ve modelin direk Android 6.0'a yükseltileceğini açıklamıştı, ancak son bilgiler ara güncellemenin de yayınlanacağını gösteriyor.
Japon üretici Sony, 2015 yılının Ekim ayında Android 6.0 Marhsmallow için hazırladığı güncelleme planını kullanıcılarla paylaşmıştı. Yol haritasında dikkat çeken önemli detaylardan birisi de 4 modele Android 5.1 güncellemesi yayınlamayarak doğrudan Android 6.0'a güncelleme planıydı. 
Ortaya çıkan yeni ekran görüntüsü bu planın biraz değişmiş olabileceğini gösteriyor. Görselde direk olarak Android 6.0'a güncellenmesi planlanan Xperia C4 modelinin Android 5.1 güncellemesiyle çalıştığı görülüyor. Sony'nin bu hamlesinin sebebi henüz bilinmiyor ancak Android 6.0'ın planlanandan fazla gecikecek olması ilk etapta 5.1'in yayınlanmasına sebep olmuş olabilir.
Xperia C4'ün de kendi içerisinde çok çeşitli modellere sahip olduğunu hatırlatalım. Bu güncelleme belki de tüm modeller için yayınlanmayacağından şirket tarafından duyurulmamış olabilir. Şimdilik C4 ve C4 Dual'in E5343 modeli için yayınlanan Android 5.1 sürümünün OTA güncellemesi bildirimleri de kullanıcılara ulaşmaya başladı. Android 6.0'ın ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz net bir bilgi yok.
 
Xperia C4, Marshmallow'dan önce Android 5.1 güncellemesini de alacak
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim