Anlık Bildirim

Xperia Z çoklu çekim özelliği ile 68 saniyede 999 fotoğraf çekildi

Xperia Z çoklu çekim özelliği ile 68 saniyede 999 fotoğraf çekildi

CES 2013 fuarında en çok ilgi çeken modellerden birisi olan Sony'nin amiral gemi modeli Xperia Z, hem tasarım hem de kamera özellikleri açısından oldukça beğenildi.

Video formatında HDR fonksiyonu sunabilen 13MP çözünürlükte yeni Exmor RS kamera sensörü, firmanın verdiği bilgilere göre Burst Mode çoklu çekim modunda iken 9MP çözünürlükte ve 10 kare/saniye hızında sınırsız sayıda fotoğraf çekebiliyor. Pek çok amiral gemi modelinde 20 kareye kadar çoklu çekim modu sunulurken, Sony yeni sensörünün yeteneklerini bu şekilde açıklamıştı.

Cyber-Shot telefonlarında da benzer bir teknoloji sunarak bu alanda ilklerden olmayı başaran Sony'nin Xperia Z modelindeki Burst Mode özelliği bir video ile de gözler önüne serildi. Videoda 68 saniye süren Burst Mode çekiminde tam 999 kare yakalanarak bunlar arasından seçim yapıldığı görülüyor. Yapılan hesaplamalar çekim hızının yaklaşık 14 kare/saniyeye ulaştığı yönünde.

Tüketici tarafında da büyük bir merak uyandıran Xperia Z modeli yetkili dağıtıcıların ilanlarına göre 15 Mart tarihinde 1999TL seviyesinde satışa sunulacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2286 kez okundu.
23 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim