Anlık Bildirim

Yeni API ile Google+, Flipboard üzerinde yerini alıyor



iOS platformu üzerinde en popüler RSS okuma uygulamalarından birisi olan ve Android platformunda beta sürecine devam eden Flipboard, sayfaları arasına Google+'ı da eklemek üzere.

Google'ın ürün yönetimi başkan yardımcısı Bradley Horowitz, Flipboard ile işbirliğine giderek, Google+ akışlarının da uygulama içerisinde yer alması için anlaştıklarını açıkladı. 

Yeni anlaşma, Google'ın Google+ için yeni API'lerini yayınlamasının ardından geldi. Bu sayede sosyal ağı ziyaret etmeden gönderiler, fotoğraflar ve videolar uygulama içerisinden takip edilebilecek.

Horowitz, 170 milyon olarak belirtilen Google+ kullanıcı sayısı bilgisinin eski olduğunu, yaklaşan I/O 2012 konferansında yeni güncellemelerin duyurulacağını açıkladı.

Flipboard uygulamasında hali hazırda Facebook, Twitter, Tumblr gibi pek çok popüler sosyal ağ ile entegrasyon sağlamak mümkün. Google+'ın ise ne zaman ekleneceği açıklanmadı.

Google'ın Currents adlı benzer hizmeti düşünüldüğünde, aslında rakibi olan Flipboard ile ortaklık yaptığı görülüyor. Bununla birlikte sosyal ağının yaygınlaşması için Google tüm alternatif yolları deniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim