Anlık Bildirim

Yeni Batman resmen Robert Pattinson oldu

Warner Bros, beyaz perdenin yeni Batman'ini resmen açıkladı. Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson, DC sinematik evreninde Batman'i canlandıracak yeni isim oldu.
DC sinematik evreninde Batman'i canlandıracak yeni aktör nihayet resmen belli oldu. Deadline ve Variety'nin Warner Bros'tan aldığı resmi bilgilere göre İngiliz aktör Robert Pattinson, önümüzdeki yıllarda beyaz perdenin yeni Kara Şövalyesi olacak.

Robert Pattinson'un Warner Bros ile anlaşmaya yakın olduğu konusunda geçtiğimiz haftalarda ilk kez söylentiler çıkmıştı. Bazı kaynaklarda Pattinson ile birlikte Nicholas Hoult'un da Batman rolü için test edildiğini belirtiliyordu. Ancak Warner Bros, uzun süren karar aşamasının ardından nihayet Robert Pattinson ile resmi anlaşmayı sağlamış gibi görünüyor.

Robert Pattinson'lu ilk Batman filmi 2021 yılında vizyona girecek. Şu an için The Batman ismiyle anılan film, Planet of the Apes serisinin ünlü yönetmeni Matt Reeves tarafından yazılıp yönetiliyor. Reeves, geçtiğimiz yıl yaptıği bir açıklamada yeni Batman aktörünün Ben Affleck'ten 15-20 yaş daha genç olmasını istediklerini söylemişti. Robert Pattinson bu tarife uyuyor gibi. Warner Bros genç bir aktörle uzun bir Batman serisinin önü açmak istiyor.

Matt Reeves, Ben Affleck'in ani ayrılışının ardından 2017'nin sonlarına doğru The Batman projesinin başına getirilmişti. Reeves'in hazırladığı yeni senaryonun şu anda bitme aşamasında olduğu belirtiliyor. Filmin çekimleri 2019'un sonu, 2020'nin başları gibi start verecek.

Robert Pattinson'lu The Batman, 25 Haziran 2021'de sinemaseverlerle buluşacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8895 kez okundu.
38 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
robert pattinson, the batman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim