Anlık Bildirim

Yeni Game of Thrones dizisi HBO'dan resmi onayı aldı

Game of Thrones evreninde geçen beş yeni proje için hazırlıklarını sürdüren HBO, Jane Goldman ve George R.R. Martin'in hazırladığını yeni Game of Thrones dizisine pilot bölüm için resmi onayı verdi.
Tüm zamanların en sevilen dizilerinden Game of Thrones önümüzdeki yıl yayınlanacak final sezonu ile ekranlara veda edecek olsa da, George R.R. Martin'in fantastik dünyası ekranlarda kalmaya devam edecek. Geçtiğimiz yıl, Game of Thrones dünyasında geçen beş farklı dizi için hazırlıklara başlayan HBO, bu projelerden birine resmi onayı verdi.
HBO'dan pilot bölüm için sipariş alan ilk Game of Thrones spin-off'u, Jane Goldman ve George R.R. Martin'in birlikte hazırladığı proje oldu. Kick-Ass, X-Men Days of Future Past ve Kingsman gibi filmlerin senaristi olarak tanınan Jane Goldman ve Martin'in birlikte hazırladığı dizi, Game of Thrones'ta anlatılan olayların binlerce yıl öncesinde geçecek.
Senaryosunu Jane Goldman'ın kaleme alacağı yeni Game of Thrones dizisi; Kahramanlar Çağı'nda altın dönemini yaşayan dünyanın yavaş yavaş karanlığa gömülmesini anlatacak. George R.R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı serisi için yarattığı kapsamlı mitolojiden esinlenecek dizide; Ormanın Çocukları ile insanlar arasındaki savaştan Ak Yürüyenler'in yaratılışına kadar birçok ilgi çekici hikaye işlenecek.
HBO başkanı Casey Bloys daha önce yaptığı açıklamada ilk Game of Thrones spin-off'unun 2020'de yayınlanacağını duyurmuştu. 2020'de başlayacak bu yeni Game of Thrones dizisi Goldman'ın projesi olacak gibi görünüyor. Diğer dört Game of Thrones projesi için hazırlıklar sürse de, bunların tamamının dizi onayı alması beklenmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8654 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game of thrones, game of thrones spin-off ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim