Anlık Bildirim

Yeni Yaris/Vitz'in resmi fotoğrafları yayınlandı

Ülkemizde ve Avrupa'da Yaris adıyla satılan ancak anavatanı Japonya'da Vitz olarak bilinen Toyota'nın B segmenti otomobili yenilendi.3.jenerasyonuyla karşımıza çıkan Yaris, Toyota'nın uzun süredir üzerinde çalıştığı ve başarılı olmasını beklediği bir model olarak öne çıkıyor.

Resimlerde görülen otomobil Japonya'da satılacak olan versiyon Vitz olsa da Avrupa ve Amerika'da satılacak Yaris'in de hemen hemen aynı olacağı veya çok az değişiklikler içereceği düşünülüyor. 2. jenerasyonu göre 100 milimetre boyu uzayan, 30 milimetre alçalan model 30 kilogram da hafiflemiş. Versiyona bağlı olarak değişse de otomobil yaklaşık 1000 kilogram ağırlığında.

Otomobilin Avrupa ve Amerika motor seçenekleri henüz belli olmamış olsa da Japonya'da 3 adet benzinli motor seçeneğiyle satılacak. En güçsüz motor 1.0 litre hacminde ve 69 beygir üretiyor. 1.3 litrelik diğer motor 95 beygir üretirken en güçlü motor 1.5 litre hacminde ve 110 beygir güç üretiyor. 4 tekerlekten çekiş ve start&stop sistemiyle birlikte 1.3 litrelik motor ortalama 3.8 litre/100 kilometrelik yakıt tüketim değerine sahip olacak.

Avrupa versiyonunun en önemli motorlarından biri elbet güncellenen dizel motor olacak. Toyota ayrıca Yaris'in hybrid versiyonunu da hazırlayacak.

Yeni Vitz/Yaris'in resmi fotoğrafları yayınlandı
Yeni Vitz/Yaris'in resmi fotoğrafları yayınlandı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12549 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
toyota
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim