Anlık Bildirim

Yeni iPhone 8 sızıntısı cihazın final tasarımını ortaya çıkardı

Apple'ın Çinli üreticilerinden sızdırılan fotoğraflar iPhone 8'in final tasarımını ortaya çıkardı. Ayrıca yeni iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'a ait görseller de açığa çıkmış durumda.
iPhone 8'in sahneye çıkmasına sadece birkaç ay kalırken ortaya çıkan yeni sızıntılar, Apple'ın amiral gemisi hakkında daha önce duyduğumuz bazı söylentileri doğrulamaya devam ediyor.
Apple'ın Çinli üreticilerine yakın bir endüstri kaynağından geldiği iddia edilen yeni fotoğrafların, iPhone 8'in final tasarımını gösterdiği iddia ediliyor. Yeni görseller ayrıca Apple'ın gerçekten de cihaz için oldukça önemli yükseltmeler üzerinde çalıştığını da ortaya koymuş durumda.

Touch ID ekranın altına gömülüyor

Her şeyden önce fotoğraflar, Apple'ın 8 numaralı iPhone için daha ince çerçeveler üzerinde çalıştığı yönündeki son spekülasyonlara paralel görünüyor. Ön panel Apple'ın Home butonunu kaldırdığını ve bunun yerine kenardan kenara bir ekrana yer verdiğini onaylarken, üst kısımda ise sensör barının yer aldığını görüyoruz.
Bu yeni sensör barının ön kamera ve ahize için kullanılacağı söylense de bazı kaynaklar ek güvenlik için yüz ve iris tanıma sistemi içerebileceğini iddia ediyor. Arka panele bakıldığında, Apple'ın dikey çift kamera düzenini tercih ettiğini görüyoruz. Parmak izi sensörü için herhangi bir yer yok, bu yüzden Apple, Touch ID'yi ekranın altına gömecek gibi görünüyor.

Kablosuz şarj geliyor

iPhone'a gelecek önemli bir güncelleme daha var. Arka panelin camdan yapılmış olması Apple'ın kesinlikle kablosuz şarj teknolojisi sunmayı planladığı anlamına geliyor.
Hepsinden önemlisi, bu özellik sadece iPhone 8 için geçerli olmayacak aynı zamanda iPhone 7s ve 7S Plus'ta da kullanılabilecek. Bu yılın başlarında, Apple'ın uzun menzilli bir kablosuz şarj sistemi üzerinde çalıştığı söyleniyordu ancak bu özelliğin henüz hazır olup olmadığı bilinmiyor.
Öte yandan iPhone 7s Plus, aynı şekilde yatay olarak monte edilmiş çift kamera sistemiyle gelecek. Daha küçük iPhone 7s ise mevcut modelde olduğu gibi tek lensli bir kameraya sahip olmaya devam edecek. Yenilenen iPhone serisinin büyük olasılıkla Eylül ayında tanıtılması bekleniyor. O zamana kadar daha fazla sızıntının gelmesini umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17539 kez okundu.
94 kişi, toplam 100 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim