Anlık Bildirim

"Yeni iPhone modelleri 9 Eylülde tanıtılacak" iddiası

Apple her yıl Eylül ayında düzenlediği etkinlikte yeni iPhone modellerini resmiyete kavuşturuyor. Gelenek bu yıl da devam edecek ancak etkinliğin tarihi de merak konusu. Apple'a yakın kaynaklardan 9to
'Yeni iPhone modelleri 9 Eylülde tanıtılacak' iddiası
 
iPhone 6 Plus 
Apple her yıl Eylül ayında düzenlediği etkinlikte yeni iPhone modellerini resmiyete kavuşturuyor. Gelenek bu yıl da devam edecek ancak etkinliğin tarihi de merak konusu. Apple'a yakın kaynaklardan 9to5Mac'de yer alan yeni bir haber iPhone 6S ve 6S Plus modellerinin 9 Eylülde tanıtılacağını iddia ediyor.
Etkinliğin ardından yeni iPhone modellerinin satışı ABD ve bazı önemli pazarlarda 18 Eylülde satılması bekleniyor. Geriye kalan bölgelerde ise bundan kısa bir süre sonra 6S ve 6S Plus modellerine erişebilecek. Şimdiye kadar ortay açıkan sızıntılar yeni modellerin iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile aynı tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Ek olarak beklenen gelişmeler ise  A9 çipset, Force Touch teknolojisi ve 12 MP kamera şeklinde. Son zamanlarda bellek konusunda ise bir çok farklı iddia bulunuyor, hem 1 GB belleğe hem de 2 GB belleğe işaret eden test sonuçları ortaya çıkıyor. Bu konuda şimdilik net bir şey söylemek çok mümkün değil, ancak son dönemdeki genel kanı belleğin 2 GB olacağı yönünde.
Geçtiğimiz günlerde iPhone 6'nın bükülme skandalını ortaya çıkaran Lewis Hilsenteger yeni modelin arka kapağına sahip olduğunu iddia ederek bir analiz yayınlamıştı. Analizde 7000 serisi alüminyumdan üretildiği iddia edilen kasaların bükülmeye daha dayanıklı olduğu söylenmişti. 
Etkinlik iddiaları doğruysa yeni iPhone modellerini görmemize bir aydan az bir süre kaldı diyebiliriz. Satın almak isteyenlerin de muhtemelen Eylül sonunu beklemesi gerekecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5286 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 6s plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim