Porsche ilk elektrikli otomobili olan Taycan'ı tanıtmasının ardından gözler şirketin elektrikli serisine katılacak bir sonraki modele çevrildi. Alman otomobil devi yeni nesil Macan'ın tamamen elektrikli olacağını çoktan onayladı peki ya 718 Boxster ve Cayman ne olacak?
Her ne kadar Porsche’nin satışlarında SUV modelleri ağır bassa da bu durum spor otomobillerin unutulacağı anlamına gelmiyor. Porsche, şu anda elektrikli 718 Cayman geliştirme fikrini değerlendirdiğini doğruladı.
Nihai karar 12 ay içinde verilecek
Porsche Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lutz Meschke, Auto Express'e yaptığı açıklamada 718 Cayman'ın elektriklenecek bir sonraki model olacağını onayladı. Ancak şirket yeni nesil 718 Cayman konusunda henüz tam bir karar vermiş değil. Şu anda batarya konseptleri ve gövde tipleri test ediliyor.
Porsche CEO'su Oliver Blume konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bir sonraki 718 Cayman için hala konsept dönemindeyiz ancak önümüzdeki 12 ay içinde hangi yöne gideceğimiz konusunda bir karara varacağız” ifadelerini kullandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.