Anlık Bildirim

Yeni sızıntı Meizu Pro 7'nun ikinci ekranı açığa çıkardı

Meizu Pro 7'nun final tasarımını yansıttığı iddia edilen yeni fotoğraflar cihazdaki ikinci ekranı açığa çıkardı. Arka paneldeki ekranın e-ink değil RGB olacağı da netlik kazanmış durumda.
Meizu Pro 7, son zamanlarda akıllı telefonun çok yakında tanıtılacağını gösteren birkaç sızıntıyla gündeme gelmişti. Önceki sızıntılar cihazın farklı özelliklerini detaylandırırken tek ortak yanları arka taraftaki ikinci ekrandı.
Yeni bir sızıntı Meizu Pro 7'nin ikinci ekranıyla ilgili önceki söylentileri yeniden doğrulamış oldu. Ayrıca ikinci ekranın üstte veya ortada değil de çift kameranın altına yerleştirileceğini ortaya koymuş durumda.
Meizu Pro 7 prototipine ait olduğu iddia edilen fotoğrafların, cihazın final tasarımını yansıttığı iddia ediliyor. Sızdırılan görüntülere bakılırsa ikinci ekran, bildirim paneli olarak kullanılabilecek ve cihaz sahiplerinin ana ekranı açmadan çağrı yada mesaj gibi bildirimleri kontrol etmesine imkan verecek.

İkinci ekran e-ink değil RGB olacak

Ayrıca yeni görüntüler önceki söylentilerdeki e-ink ekranın aksine, ikinci ekranın da RGB olacağını gösteriyor. Açıkçası Meizu Pro 7'deki ikinci ekranın, ana ekranın 'minyatür bir kopyası' gibi göründüğünü söyleyebiliriz.
Sızdırılan fotoğraflara daha yakından baktığımızda ekranın üstünde kavisli bir cam olacağını görüyoruz. Ne yazık ki üst ve alt kısımlarda kalın çerçevelere yer verilmiş ancak kenar çerçeveler oldukça ince. Ayrıca anten bantları da arka panelin uçlarına kaydırılmış durumda. Meizu Pro 7, solunda LED flaş bulunan çift arka kamerayla geliyor.
Ses kontrol ve güç düğmelerinin akıllı telefonun sağında yer aldığını belirtelim. Alt kısmı göremesek de büyük ihtimalle bu kısımda USB Type-C portu var. Raporlara göre akıllı telefon MediaTek Helio X30 yonga seti ile güçlendirilecek. Meizu'nun yakında Meizu Pro 7'yi tanıtması beklenirken amiral gemisinin altın ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacağı söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3988 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim