Anlık Bildirim

Yenilenen Galaxy Fold modellerinde hasarlar oluşmaya başladı

Teknoloji devi Samsung'un başı Galaxy Fold ile dertte. Şirketin yenileyerek satışa sunduğu katlanabilir akıllı telefon modelinde tekrar hasarlar oluştuğu rapor ediliyor.
Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un revize ederek tekrar piyasaya sürdüğü Galaxy Fold modellerinde yeni hasarlar meydana gelmeye başladı. Görünen o ki teknoloji devinin, ilk katlanabilir akıllı telefon modelinde dolayı başı çok ağrıyacak.

Samsung cihazı inceliyor

Bildiğiniz üzere Samsung, Galaxy Fold adını verdiği katlanabilir akıllı telefonunu bu yılın başlarında satışa sunacaktı. Ancak cihazın testlerinde ortaya çıkan deformasyon ve hasarlar, şirketin cihazı toplatarak tekrar bir gözden geçirmesine neden olmuştu. Akıllı telefonu revize eden ve hataların düzeltildiğini açıklayan Samsung geçtiğimiz günlerde Galaxy Fold'u tekrar satışa sundu. Ancak TechCrunch’ta yayınlanan yeni bir raporda, Galaxy Fold'un sadece bir günlük kullanımla ekranında hasarlı piksel kümesi oluştuğu belirtiliyor.
Hasarın boyutu küçük gibi görünse de zamanla ne kadar kötü bir hale geleceği şimdilik belirsiz. Telefonu kullanan kişi herhangi bir şekilde düşürmediğini ve cihaza zarar verebilecek bir durumun söz konusu olmadığını ifade ediyor. Katlanma sırasında hasar görmüş olabileceği düşünülen cihazın ise Samsung tarafından incelenmek üzere alındığı belirtilmiş. Bu incelemeden nasıl bir sonuç çıkacağı ise merak konusu olmuş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4495 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung katlanabilir akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim