Anlık Bildirim

Yerli Ahoy Games’den yeni bir oyun

Türkiye'de büyük popülerliğe sahip olan Okey ve Okey Pro'nun geliştiricisi Ahoy Games, yeni bir oyunla karşımızda. Tiny Bombers isimli oyun sonsuz bomberman tarzında geliştirilmiş.

Tiny Bombers adındaki oyun sürekli ilerleyen bir platform üzerinde oynanıyor. Sürekli etrafı patlatarak yolunuzu açmazsanız bir süre sonra arkanızdan gelen yıkıma kapılıp boşluğa düşüyorsunuz. Bu bakımdan sürekli bir yerlere bomba yerleştirmeniz gerekiyor.

Emek harcanmış

Oyun; tek elle kontrol, renkli grafikler, dinamik olarak üretilen oyun dünyası, farklı dünya temaları gibi özelliklere sahip. Tiny Bombers, "Böbrek Taşı" gibi karakterler de dahil olmak üzere, toplamda 15 oynanabilir karakterle birlikte geliyor. Her karakter özel ses ve efektleri bulunuyor. Tüm karakterler oyunda kazanılabilecek altınlarla alınabiliyor; bu nedenle hiç bir şey satın almadan veya herhangi bir reklam izlemeden oyundan keyif alınabiliyor.

Oyun Apple TV üzerinde yerel çoklu oyunculu oynamayı destekliyor. Bir oyuncu Apple TV'nin uzaktan kumandasını kullanarak oynuyor, diğer oyuncu cep telefonundan WiFi aracılığıyla Tiny Bombers oyununu kumanda olarak kullanıyor.

Ayrıca yıl sonuna kadar oyunun 'Tiny Bombers SUPREME' isminde Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One ve PC versiyonları da piyasaya sürülecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5313 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, tiny bombers ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim