Anlık Bildirim

Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor'dan yeni poster ve fragman

Yeni Yıldız Savaşları üçlemesinin ilk filmi olan Güç Uyanıyor'un yeni fragmanı ve posteri yayınlandı. Ayrıca filmin uzunluğu hakkında ilk detaylar da ortaya çıktı.
 Bu yılın en merak edilen filmlerinin başında gelen Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor için heyecanlı bekleyiş sürerken, filmden yeni görüntüler yayınlanmaya devam ediyor. 16 Aralık'ta vizyona girecek olan yeni Yıldız Savaşları filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Disney, televizyon kanalları için hazırladığı 1 dakikalık yeni fragmanı yayınladı.
İlk olarak Disney'in bünyesinde yer alan ABC kanalı tarafından yayınlanan yeni fragman, filmin odağında yer alacak yeni karakterler Rey ve Finn'in ilişkisine odaklanıyor. Bu yeni fragmanın yanı sıra filmin IMAX için hazırlanan yeni posteri de yayınlandı.
Öte yandan filmin uzunluğu hakkında da ilk detaylar ortaya çıktı. Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor hakkında kapsamlı bir yazı hazırlayan Entertainment Weekly'e göre yeni Yıldız Savaşları filmi 2 saat 15 dakika sürecek.
 Jedi’nin Dönüşü’nün 30 yıl sonrasında geçecek olan Güç Uyanıyor, yeni bir Yıldız Savaşları üçlemesinin ilk filmi olacak. J.J Abrams tarafından yönetilen filmin başrollerinde Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Harrison Ford, Carrie Fisher ve Mark Hamill yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5181 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Star Wars, Yıldız Savaşları ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim