Anlık Bildirim

YouTube, iOS uygulamasının aşırı pil tükettiğini kabul etti

iPhone ve iPad kullanıcıları bir süredir YouTube uygulamasının aşırı pil tüketmesinden şikayet ediyorlardı. Sorunu kabul eden şirket sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.
YouTube'un iOS uygulamasında, iPhone ve iPad'lerde aşırı pil tüketimine neden olan bir hata ortaya çıktı. Neredeyse herkesin akıllı telefonundan veya tabletinde bulunan uygulama hakkında oldukça fazla şikayet var. YouTube hatanın varlığını kabul etti ve uygulamanın iOS cihazlarda aşırı pil tüketimine neden olmasını önlemek için kısa süre içerisinde bir düzeltme yayınlayacağını söyledi.
Kullanıcılar cihazlarını en son iOS sürümüne güncelledikten sonra böyle bir sorun yaşamaya başlamış durumdalar. Hatta bazıları telefonun 720p video izlerken bile normalden daha fazla ısındığını söylüyor. Pil tüketim oranı tüm kullanıcılar için aynı değil. Yapılan yorumlarda bir iPhone X kullanıcısının 30 dakika içerisinde pilin %20'sini boşaltan uygulamanın düzeltilmesini talep ettiğini görüyoruz.

Geçici çözüm mobil tarayıcıdan izlemek

Twitter kullanıcılarından gelen soruları yanıtlayan YouTube, konunun farkında olduklarını ve düzelme üzerinde çalıştıklarını belirtti. Yani bu da kısa süre içerisinde bu hatayı düzeltecek bir güncelleme yayınlanacağı anlamına geliyor. Düzeltme gelene kadar uygulanabilecek geçici bir çözüm var. Videoları YouTube uygulaması aracılığıyla izlemek yerine mobil tarayıcıyı kullanmak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5150 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim