Anlık Bildirim

Youtube'da "atlanamayan" reklamlar çoğalacak

Dünyanın en büyük video platformu Youtube'dan kullanıcılara kötü bir haber geldi. Yapılan açıklamaya göre artık tüm kanal sahipleri atlanamayan reklamlar yayınlayabilecek.
Youtube, premium abonelik hizmetleri başlatmış olsa da, temel işlevleri ücretsiz olarak devam ediyor. Bu da ücretsiz olarak platformdan faydalanan kullanıcıların, beş saniye sonra atlanabilen veya atlanamayan reklamlarla uğraşmaları anlamına geliyor. Yotube'da yapılan bir değişiklikle artık "atlanamayan" reklamları daha fazla görmeye başlayacaksınız.

Artık uzun reklamlar izleyeceksiniz

Atlanamayan ve reklamı sonuna kadar izlemek zorunda olduğunuz özellik artık tüm içerik oluşturucuların hizmetine sunulmuş durumda. Artık kanal sahipleri, daha çok gelir getiren bu reklam modelini etkinleştirerek kullanmaya başlayabilecekler. Önümüzdeki haftadan itibaren uygulamaya konulacak bu yenilikten sonra artık Youtube platformunda video izlerken daha uzun ve atlanamayan reklamlar görmeye başlayacaksınız.
Hatta öyle ki, kanal sahipleri daha önceden yayınladıkları videolar için bile bu özelliği aktif duruma getirebilecekler. Youtube yaptığı bu atakla, kanal sahiplerini kendine daha sadık hale getirmeye ve daha fazla içerik üretmeye teşvik ediyor.  Zira şirketin reklam gelirlerinin de bu uygulamadan sonra büyük oranda artacağı su götürmez bir gerçek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6232 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, reklam ve
2 etiket daha youtuber Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim