Anlık Bildirim

ZTE Grand X LTE modeli Avrupa ve Asya/Pasifik bölgesi için duyuruldu


Alt segment telefonlarıyla ünlenen ancak bu yıl amiral gemisi modellere ağırlık veren Çinli ZTE firması, 4 çekirdekli ERA modelinden sonra Snapdragon S4 yongalı Grand X LTE modelini Avrupa ve Asya/Pasifik bölgesi için duyurdu.

Modelde 1.5GHz hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm MSM8960 işlemcisine yer veriliyor. Grand X LTE için Android 4.0 işletim sistemi, 8MP kamera, 1080p video kaydı, 720p video kaydı yapan ön kamera, 1900mAh batarya, WiFi, 100MB'a kadar veri indirme hızı şeklinde özellikler açıklanmış. Model; işlemci, grafik birimi ve LTE yongasını tek bir sistem üzerinde topluyor. 

Ekran konusunda bir açıklama yapılmazken, Grand X (Mimosa X) modelindeki 4.3 inçlik 960 x 540 piksellik ekranın bu modelde de yer alması muhtemel.

Güz döneminde piyasaya sürülecek modelin fiyatı şimdilik belli değil. Bunun yanında 1GHz hızında çalışan NVIDIA Tegra 2 işlemci, NVIDIA Icera 450 HSPA+ yongası ve 5MP kameraya sahip Grand X modelinin ülkemizde KVK tarafından piyasaya sunulacağı da gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim