Anlık Bildirim

ZTE'den Android 4.0'lı akıllı telefonlar için Kanzi 3D kullanıcı arayüzü

Android işletim sistemli akıllı telefonlar için kendi kullanıcı arayüzlerini geliştiren firmalar, Android 4.0 sürümü ile birlikte daha fonksiyonel ve 3D tasarıma sahip arayüzlerine geçiş yapmaya başladı. LG'nin ardından ZTE firması da Kanzi adlı kullanıcı arayüzünü duyurdu.

Çinli ZTE firması Android 4.0 işletim sistemli cihazlarına yönelik olarak sunacağı 3D tasarıma sahip kullanıcı arayüzünü Finli Rightware firması ile birlikte geliştirdi. Rightware hali hazırda geliştirmiş olduğu Kanzi arayüzünü ZTE cihazları için optimize edecek.

Kanzi arayüzü iki temel bileşenden oluşuyor: Kanzi Studio ve Kanzi Engine. Kanz Engine arayüzü ayakta tutan arka plandaki bileşen olurken, Kanz Studio arayüz tasarımlarına olanak veren bir yazılım. Autodesk 3DS Max ve Blender gibi yazılımlara uyumlu olduğu için farklı cihazlar için akıcı arayüzler tasarlamak mümkün oluyor. Rightware, donanım seviyesine göre Kanzi Engine yazılımını optimize edebiliyor.
ZTE hangi telefonlar için arayüzü kullanacağını açıklamadı. Ancak 4 çekirdekli Era modelinden itibaren bu arayüzleri kullanmaya başlayacağı sanılıyor.  
ZTE'den Android 4.0'lı akıllı telefonlar için Kanzi 3D kullanıcı arayüzü


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4678 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, zte
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim