Anlık Bildirim

A Plague Tale: Innocence, Xbox Game Pass platformunda yerini aldı.

Çıktığı dönem oldukça beğenilen, gizlilik ve aksiyonu çok başarılı bir şekilde harmanlayan A Plague Tale: Innocence Xbox Game Pass platformuna geldi. Oyunu hem konsol hem de PC üyeleri indirebilir.

A Plague Tale: Innocence,  Xbox Game Pass platformunda yerini aldı. Tam Boyutta Gör

Mayıs 2019’da piyasaya sürülen ve oldukça olumlu yorumlar alan A Plague Tale: Innocence, Microsoft’un oyun aboneliği sistemi Xbox Game Pass’in hem konsol hem de PC sürümlerindeki kütüphanede yerini aldı.

14. yüzyılın Fransa’sında geçen oyun, kara ölüm olarak bilinen vebanın ülkeyi ele geçirdiği bir atmosfer ile karşımıza çıkıyor. Engizisyon ile hayatları iyice kabusa dönen insanların anlatıldığı yapımda Amicia De Rune ve kardeşi Hugo'nun hikayesine tanıklık ediyoruz. Oyunun Metacritic ortalaması %81.

Tam da tatil döneminde yayınlanan oyun, “çok ucuza ve kaliteli hangi oyunu oynayabilirim?” arayışında olanlar için iyi bir alternatif oluşturuyor. Zira, sitemizde de karşılaşmış olabileceğiniz habere göre Microsoft, PC için Xbox Game Pass üyeliğinde çok ciddi bir indirime gitti.

A Plague Tale: Innocence,  Xbox Game Pass platformunda yerini aldı. Tam Boyutta Gör

İlk kez üye olacaklar için 3 aylık paketin sadece 5,90’a sunulduğu fırsat ile A Plague Tale: Innocence haricinde kütüphanede bulunan birçok AAA yapımı da ücretsiz oynayabilme fırsatı elde edebileceksiniz.  Metro Exodus, Gears 5, Forza Horizon 4 gibi onlarca oyun sizlere muhtemelen aylarca yetecek içerik sunacak. Üyeliğinizi başlattıktan sonra yenileme yapmak istemezseniz bile mevcut 3 ay üyelik hakkınızın devam ettiğini de hatırlatalım

Eğer teklif ilginizi çekiyorsa buraya tıklayarak kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim