Anlık Bildirim

ABD Eski Hazine Müsteşarından Ripple hakkında açıklama

ABD’nin eski Hazine Müsteşarı Rosie Rios, XRP hakkında övgü dolu sözler söyledi. Rosie Rios'un Twitter hesabından yaptığı paylaşım haberimizde.

ABD Eski Hazine Müsteşarından Ripple hakkında açıklama Tam Boyutta Gör

Ripple ile SEC arasındaki dava sürerken ABD’nin eski Hazine Müsteşarı Rosie Rios’tan önemli bir açıklama geldi. Rosie Rios, yaptığı açıklamada Ripple’dan (XRP) övgü dolu sözlerle bahsetti. 

Kısa bir süre önce Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Rosie Rios, XRP’nin sınır ötesi ödemeler için kullanıldığına dikkat çekti. Rosie Rios ayrıca XRP’nin bu sayede diğer spekülatif kripto paralardan ayrıldığını ifade etti. 

Ancak Rosie Rios’un geride bıraktığımız Mayıs ayında Ripple’ın yönetim kuruluna katıldığını ve bu nedenle açıklamalarının pek de objektif olarak değerlendirilemeyeceğini de belirtelim. Öte yandan Çin’in kripto para piyasası üzerindeki baskısı hakkında da konuşan Rios, bu yasağın farklı bir şekilde algılanması gerektiğini ifade etti.

Kraken CEO’su Jesse Powel ise “aynı gemide değiliz” diyerek Rosie Rios’un açıklamalarına tepki gösterdi. Jesse Powell şunları kaydetti:

“Bu politikacılardan bazılarının fikirlerini nereden aldığını merak ediyorsanız. Hepimiz aynı takımda değiliz ve hepimizin aynı hedefleri yok. Bunu unutmayın.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim