Ripple (XRP) Haberleri

Etiket
Son dakika ripple (xrp) haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), ripple (xrp) hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
5 AY

GİRİLEN İÇERİKLER
3 VİDEO 145 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
YILDA 15 İÇERİK

Ripple (xrp) Son Dakika Haberleri

Güncel Ripple Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika ripple haberleri de dahil olmak üzere ripple ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 3 video, 0 galeri ve 142 adet ripple haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 6 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

ripple İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel ripple haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Ripple Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni ripple haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son ripple haberlerini okuduktan sonra, Kripto Para İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Son Dakika Ripple Haberleri DonanımHaber'de 📢

"Ripple haberlerinde neler var?" diye merak edenler için son dakika Ripple haberleri burada! Siz de DonanımHaber Ripple sayfasını takip ederek, XRP ile ilgili şu konulardan haberdar olabilirsiniz:

  • Son dakika Ripple davası haberleri
  • Ripple geleceği hakkında haberler
  • Son dakika Ripple yorumları haberleri
  • XRP neden düşüyor?
  • Ripple ne kadar yükselir?
  • Ripple'da son durum haber gelişmeleri

Ripple Hakkında 💡

Ripple, internet aracılığıyla para göndermek için kullanılan bir iletişim protokolüdür. ABD merkezli Ripple Labs tarafından 2012 yılında geliştirilmiş sistemde Dolar ve Türk Lirası gibi fiat para birimlerinin yanı sıra, Bitcoin ve Litecoin gibi kripto para türünden ödemelerle diğer emtiaları ve değer birimlerini destekler. Ripple; bankaların, ödeme sağlayıcılarının, dijital varlık borsalarının ve şirketlerin gelişmiş blokzincir teknolojisini kullanarak güvenli, ücretsize yakın derecede düşük işlem ücretli ve her boyutta, küresel çapta para ve değer göndermeyi mümkün hale getirmeyi hedeflemektedir.

Dijital varlık gönderimini blokzincir üzerinde XRP30 Temmuz 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. adlı kriptopara aracılığıyla gerçekleştirir. 2020 yılı Kasım ayı itibarıyla XRP tüm kripto paralar içinde pazar büyüklüğü sıralamasında dördüncü sıradadır. Ripple şirketi 300'den fazla finansal kuruluşa ve 40'tan fazla ülkeye hizmet vermektedir.

Ripple hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim