Anlık Bildirim

AC: Valhalla ve Watch Dogs Legion yeni nesil konsollarda 4K çalışmıyor

Assassin's Creed Valhalla ve Watch Dogs Legion yeni nesil konsollarda 1440p'ye kadar inen dinamik çözünürlüklerde çalışıyor. Ubisoft'un 4K ifadelerinin pek de gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

AC: Valhalla ve Watch Dogs Legion yeni nesil konsollarda 4K çalışmıyor Tam Boyutta Gör

Ubisoft'un yeni oyunları Watch Dogs Legion ve Assassin's Creed Valhalla yeni nesil konsollarda beklenen performansı sunmayacak gibi görünüyor. Yapılan açıklamalara göre her iki oyun da PS5 ve Xbox Series X'te 1440p'ye kadar düşen dinamik çözünürlüklerde çalışacak. Ubisoft'un bir süredir yaptığı 4K/60FPS ve 4K/30FPS reklamlarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmış oldu.

Watch Dogs: Legion'ın 30FPS'ye kilitli olacağı zaten açıklanmıştı. Ancak Ubisoft 4K çözünürlük reklamı yaptığı için oyunun doğal 4K'da çalışacağını sanıyorduk. Yapılan ölçümlerde ise çözünürlüğün 1440p'ye kadar düştüğü ortaya çıkmış. 

Assassin's Creed Valhalla için de Ubisoft tarafından resmi bir açıklama geldi. Ubisoft oyunun PS5'te yükseltilmiş(upscale edilmiş) 4K olarak çalışacağını doğruladı. Doğal çözünürlük konusunda ise bilgi verilmedi. Valhalla bildiğiniz gibi her iki konsolda da 60FPS'de çalışıyor olacak. 

Watch Dogs Legion, RTX 3090'ı bile dize getirmişti

Bugün ortaya çıkan bilgiler aslında pek de sürpriz değil. Özellikle de Watch Dogs Legion hem açık dünyası hem de güçlü ray tracing uyarlamasıyla RTX 3090'ı bile dize getirmeyi başarmıştı. Böyle bir oyunun konsollarda doğal 4K çözünürlükte çalışmasını beklemek elbette biraz abartı olur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5049 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
assassin's creed valhalla, watch dogs: legion ve
3 etiket daha ps5 xbox series x Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim