Anlık Bildirim

Acer’dan sürpriz: Elektrikli bisiklet

Acer ebii adıyla tanıtılan elektrikli bisiklet modeli 113Km civarına çıkan menzili ile uzun süreler şarj etmeden şehir içerisinde kullanabilmenizi sağlayacak.   
Acer ebii özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Son dönemde elektrikli araçlara olan yoğun ilgiye elektronik devleri kayıtsız kalamıyor. Bilgisayar dünyasının devlerinden Acer, yapay zekâ ile desteklediği elektrikli bisikletini duyurdu.

Acer ebii özellikleri ve fiyatı

Acer ebii şehir içi kullanıma yönelik olarak oldukça hafif bir şekilde tasarlanmış. 15Kg civarında olan bisiklet 32Km/s hıza çıkabiliyor ve 113 Km civarında da menzili var. 2.5 saatte tam şarj olabilen bisikletin şarj ünitesi ile dizüstünüzü de şarj edebiliyorsunuz.

Bisikletin ebiiGO uygulaması, kullanıcının kişisel tercihlerini öğrenebilirken optimal bir sürüş için farklı yollarda vitesi ayarlayabiliyor. Ayrıca bisikletin istatistiklerini kullanıcıya sunarken kullanıcı uzaklaştığında otomatik olarak bisikleti de kilitleyebiliyor.

Bisiklette çarpışma algılama sistemi, tüm yönlere aydınlatma, havasız lastik gibi farklı özellikler yer alıyor. Acer ebii elektrikli bisiklet yaz aylarına doğru piyasada olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim