Anlık Bildirim

ADATA XPG CASTER DDR5 DRAM 7000Mbps hız ile geliyor

ADATA firması CES 2022 fuarına en iddialı DDR5 DRAM bellekleri ile geliyor. ADATA XPG CASTER DDR5 bellek modeli özellikle yüksek hızlardaki veri aktarımı ile dikkat çekiyor.

ADATA XPG CASTER DDR5 Tam Boyutta Gör

CES 2022 fuarında iddialı bir şekilde hazırlanan firmalardan ADATA, fuarda sergileyeceği ürünlerini yavaş yavaş duyurmaya başladı. Yeni DDR5 RAM bellekleri hız ve stabilite konusunda firmanın en iyileri olmaya aday.

ADATA XPG CASTER DDR5 DRAM neler sunuyor?

ADATA XPG CASTER DDR5 DRAM firmanın en hızlı DDR5 RAM belleği olacak. 7000Mbps hızlara çıkabilen bellek hata düzeltme kodunu ve güç yönetim sistemini bir arada barındırıyor. Intel XMP 3.0 uyumluluğu ile kolay bir şekilde hız aşırtılıyor. 

Şık ve agresif bir görünümü olan 16GB bellek gri renkli metal bir ısı dağıtıcıya sahip. Dörtgen RGB aydınlatma modülü tamamen özelleştirilebilir yapıda ve kullanıcılar dilediği şekilde ayarlama yapabiliyor. Music Mode ile aydınlatma dinlediğiniz müziğe de uyum sağlıyor. 

Bu bellek modelinin yanında ADATA firmasının XPG LANCER DDR5 DRAM belleği de duyuruldu. 16gb kapasite sunan bellek 5200Mbps hızına ulaşabiliyor. Gelecek yıl ortalarında 6000Mbps versiyonu da gelecek. XPG HUNTER DDR5 DRAM ise 5200Mbps veri aktarım hızları sunuyor ve gelecek yılın ilerleyen dönemlerinde piyasada olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim