Anlık Bildirim

Adidas Metaverse için NFT koleksiyonu başlattı

Spor giyim devi Adidas, Metaverse dünyasına giriş için ilk NFT koleksiyonunu duyurdu. "Into the Metaverse" adındaki NFT koleksiyonunu beğeniye sundu.             

Adidas Metaverse için NFT koleksiyonu başlattı Tam Boyutta Gör

Önde gelen kurumların Metaverse sektörüne giriş yapması artık şaşırtıcı değil. Son dönemde birçok önde gelen ünlü marka metaverse sektörüne giriş yaptı. Kısa bir süre önce metaverse sektörüne giriş yaptığını duyuran Adidas şimdi de NFT koleksiyonunu duyurdu.

Önde gelen spor giyim markası Adidas, özel ürün indirimlerine erişim ve NFT topluluğunda söz sahibi olma gibi avantajlar sunan koleksiyonunu kısa bir süre içerisinde piyasaya sunacak. Adidas’ın NFT koleksiyonu “Into the Metaverse” olarak adlandırılıyor. 

Adidas’ın metaverse koleksiyonunda bir Bored Ape tarafından giyilmiş Adidas eşofmanı, siyah sweater ve turuncu bir bere yer alıyor. Adidas’ın NFT’lerini almaya hak kazanacak şanslı sahipler dijital ve fiziksel Adidas ürünlerine erişim sağlayabilecek.

Öte yandan bu Adidas’ın Metaverse alanında attığı ilk adım değil. Zira kısa bir süre önce The Sandbox ile iş birliği yapan Adidas, bu alana giriş yapmıştı.

Öte yandan Adidas’ın dışında da birçok şirket metaverse alanına giriş yapmış durumda. Facebook’un adını Meta olarak değiştireceğini açıklamasının ardından önde gelen şirketler tarafından metaverse alanına büyük bir ilgi duymaya başladı. Şu ana kadar metaverse sektörüne dahil olan şirketler arasında başta Facebook olmak üzere Budweiser ve Pepsi gibi önde gelen firmalar yer alıyor. Öte yandan Nike da kısa bir süre önce Metaverse alanına giriş yapmış ve dijital ayakkabı stüdyosu RTFKT’yi satın aldığını duyurmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim