Anlık Bildirim

Age of Empires 4'ten yarım saatlik Türkçe dublajlı tanıtım videosu yayınlandı, çıkış tarihi açıklandı

Dünyanın en popüler strateji oyunlarından biri olan Age of Empires'ın dördüncü oyunu Age of Empires IV'ün sunumu yapıldı. yarım saat süren sunumu Türkçe dublajlı olarak izleyebilirsiniz.

Age of Empires 4'ten yarım saatlik Türkçe dublajlı tanıtım videosu yayınlandı, çıkış tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Relic Entertainment ve World's Edge'in yaptığı strateji oyunu Age of Empires IV'ün çıkış tarihi açıklandı ve yeni detaylar paylaşıldı.

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan strateji türünün en popüler oyunlarından olan Age of Empires'ın yeni oyunu Age of Empires IV için geçtiğimiz saatlerde bir sunum yapıldı. Sunum sırasında oyuna dair birçok oynanış görüntüsü, geliştirme aşamasına dair detaylar ve çok daha fazlası yer aldı.

Ayrıca oyunun çıkış dönemi de açıklandı. Oyun bu yıl sonbahar aylarında çıkış yapacak. Oyun Türkçe dil desteği sunacak. Age of Empires IV; PC için Steam üzerinden çıkış yapacak ancak ilk günden Xbox Game Pass'e de eklenecek.

Yapılan sunum ayrıca sadece İngilizce dilinde değil, daha birçok dilde de yapıldı. Sunumun Türkçe dublajlı halini de aşağıda bulabilir ve sunumdaki tüm bilgileri direkt olarak öğrenebilirsiniz. Sunumda Age of Empires 4 dışında Age II: Definitive Edition ve Age III: Definitive Edition güncellemeleri ile ilgili bilgiler de yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
47660 kez okundu.
58 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
age of empires, age of empires 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim