Anlık Bildirim

Amazfit GTS 4 Mini için geri sayım başladı: Yerleşik GPS ve daha büyük ekranla geliyor

Amazfit yeni bir akıllı saat piyasaya sürmeye hazırlanıyor. GTS 4 Mini olarak adlandırılan modelin tasarımını ve özelliklerini açığa çıkaran tanıtım posterler yayınlandı.

Amazfit GTS 4 Mini için geri sayım başladı: Yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Amazfit markası yakında GTS 2 Mini modelinin yerini alacak yeni bir akıllı saat çıkaracak. GTS 4 Mini adı altında pazara adım atacak modelin teaser görüntüleri paylaşıldı. Yayınlanan görseller cihazın teknik özellikleri hakkında bilgi veriyor.

Amazfit GTS 4 Mini, HD çözünürlükte 1.65 inç AMOLED ekran taşıyacak. Ayrıca posterlerde kalp atış hızı sensörü, kandaki oksijen miktarı (SpO2) ölçümü, uyku takibi ve stres seviyesi belirleme gibi artık standart hale gelen işlevlerden de bahsediliyor.

Amazfit GTS 4 Mini için geri sayım başladı: Yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Amazfit GTS 4 Mini neler sunacak?

Önceki model gibi yerleşik GPS alıcısıyla donatılan akıllı saat 120'den fazla spor modu içerecek. Ayrıca 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklılık sunacağını ekleyelim. Tanıtım görselleri cihaz için dört farklı renk seçeneğine de işaret ediyor.

Amazfit GTS 4 Mini için geri sayım başladı: Yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Amazfit büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde GTS 4 Mini'nin lansman tarihini açıklayacak. Yeni model için henüz herhangi bir fiyat bilgisi yok. Piyasadaki mevcut GTS 2 Mini (2022), 80 dolar gibi bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülmüştü.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim